Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

KURS: Ledarskap för bolagsjurister – kurs i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm, 17-18 februari resp 20 april 2021 – först till kvarn!

Publicerad den 15 oktober 2020

Denna kurs är framtagen och designad för Sveriges Bolagsjuristers medlemmar. Kursen genomförs i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm och är mycket uppskattad av tidigare års deltagare (i snitt 9 av 10 i omdöme för matchande förväntningar, relevans, fördel att det bara är bolagsjurister med samt kursledare). Programmet fokuserar på att ge dig förutsättningar att utveckla ett framgångsrikt ledarskap i förhållande till dig själv och till andra och därigenom stärka dig i din roll som bolagsjurist. Antalet platser är begränsat och “först till kvarn” gäller. Mer information och anmälan hittar du HÄR. Läs intervju med tidigare deltagare HÄR. och intervju med kursledaren Malin Nyman HÄR.

För dig som önskar veta mer om ledarskap för bolagsjurister och få ett smakprov på vad kursen innehåller genom att anmäla dig till det kostnadsfria webinariet. Se mer info under rubriken “Utbildningsprogram” – Du anmäler dig genom att skicka ett mail till Malin Nyman, malin.nyman@exedsse.se, så erhåller du en länk för ditt deltagande.