Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Kalendarium

Årets fullmatade utbildningsprogram hittar du HÄR. Samtliga dessa seminarier är kostnadsfria och exklusiva för våra medlemmar. Du anmäler dig på det sätt som anges i den inbjudan som skickas ut inför varje seminarium. Mycket nöje!

Några seminarier kommer att hållas online (”Webinars”). Övriga seminarier i mars och april har ställts in/flyttas fram p.g.a. rådande läge med Corona/Covid-19. Om du anmält dig till ett seminarium som blivit inställt ska samarbetspartnern ha informerat dig om detta.

Styrelsen följer utvecklingen av Corona och fattar med tiden och tillsammans med våra samarbetspartners de beslut vi anser bäst med hänsyn till medlemmarnas och andras hälsa och säkerhet. Vi hoppas att seminarier i maj månad kan löpa som vanligt, om inte så återkommer arrangerande samarbetspartner med information.

Avtalsfällor & riskgap, 28 augusti

Online

Influencer marketing, 2 september

Online

Boilerplates – behövs de egentligen? 4 september

Online

Arbetsgivarens och/eller uppdragsgivarens immateriella rättigheter, 10 september

Online

Utbildningsprogram 2020

Hela programmet 2020 (pdf)

September