Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Två nya styrelseledamöter sökes!

Publicerad den 27 september 2019

Efter flera mycket uppskattade arrangemang av föreningsmöten och ett aktivt deltagande i styrelsen så har Sara Wagrowski valt att lämna sitt uppdrag. Stort tack för din insats Sara! På grund av detta blir en styrelseplats ledig.

Tanken är att denna styrelseledamot ska arbeta med vårt utbildningsprogram. I uppdraget ligger ett samarbete med föreningens samarbetspartners, vilka idag framförallt är svenska advokatbyråer.

Utöver detta föreslår styrelsen nya stadgar som möjliggör ytterligare en ledamot i styrelsen. Avsikten är att denna ledamot fokuserar på att utveckla möjligheterna för föreningens medlemmar att effektivt nätverka.

Detta är spännande uppdrag som öppnar för nya kontaktytor med andra bolagsjurister och som passar dig som är social och engagerad. Vill du arbeta med att stärka bolagsjuristens roll, samtidigt som du skapar en lärorik och trevlig samvaro för dina yrkeskollegor – sök!

Intresserad? Hör av dig senast den 9 oktober till ordförande Sara Ribbeklint ordforande@sverigesbolagsjurister.se, eller valberedningens ordförande Richard Brolin Richard.Brolin@cybercom.com.

Kalendarium:

Inga poster finns.

Läs hela kalendariet