Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Två nya styrelseledamöter sökes! Är du vår nya kassör eller ledamot med ansvar för mentorskapsprogrammet?

Publicerad den 02 mars 2020

Efter många år i styrelsen, inledningsvis som utbildningsansvarig och därefter under de senaste tre som styrelsens ordförande har Sara Ribbeklint valt att lämna sitt uppdrag. Sara har varit en avgörande kraft för föreningen. Stort tack för din fina insats Sara! Du kommer sannerligen vara saknad i styrelsen.

Vidare har även klubbmästare Sofie Storckenfeldt valt att lämna sitt styrelseuppdrag efter flera mycket uppskattade arrangemang. Stort tack för din insats Sofie!

Följaktligen blir två styrelseplatser lediga och efter en omfördelning av uppdragen inom styrelsen söker vår valberedning därför en ny kassör och en ny ledamot med huvudsakligt ansvar för mentorskapsprogrammet.

Detta är spännande uppdrag som öppnar för nya kontaktytor med andra bolagsjurister och som passar dig som är social och engagerad. Vill du arbeta med att stärka bolagsjuristens roll, samtidigt som du skapar en lärorik och trevlig samvaro för dina yrkeskollegor – sök!

Intresserad? Hör av dig senast den 10 maj till: