Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Sveriges Bolagsjurister söker ny koordinator för mentorskapsprogrammet

Publicerad den 21 november 2018

Under flera år har Sveriges Bolagsjurister med stor framgång drivit ett Mentorskapsprogram som syftar till att ge en möjlighet för nyblivna bolagsjurister att få kontakt med mer erfarna bolagsjurister för erfarenhetsutbyte, reflektion och lärande. Programmet har deltagare från hela Sverige och det är glädjande att se att så många är beredda att dela med sig av sin tid och sitt engagemang. Föreningen har stora förhoppningar om att detta program ska bidra till att skapa en plattform för erfarenhetsutbyte och nya idéer – och ser möjligheter att utifrån programmet utveckla andra aktiviteter av mer social karaktär. Läs mer om mentorskapsprogrammet på http://www.sverigesbolagsjurister.se/mentorskapsprogram/

Mentorskapsprogrammet är ett av Sveriges Bolagsjuristers viktigaste projekt och 2018 var ett rekordår med runt 50 deltagare i programmet.  Nu är det snart dags att dra igång arbetet med mentorskapsprogrammet 2019.  Vi har under åren haft två koordinatorer för programmet men tyvärr har en dem inte möjlighet att fortsätta i denna roll inför nästa års kull, varför vi nu söker en ersättare som kan arbeta tillsammans med den kvarvarande koordinatorn.  Att vara mentorskapskoordinator är inte bara kul, utan ger dig också ett unikt tillfälle att bredda ditt professionella nätverk. Vid eventuella frågor, hör av dig till Maria.alm@springworks.se