Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Styrelsens sommarhälsning

Publicerad den 28 juni 2019

Inför stundande sommarsemestrar vill vi i styrelsen ta tillfället i akt att hälsa er alla en trevlig sommar och informera om vad som är på gång.

Årets vårmöte gick av stapeln den 13 april på Operaterassen i Stockholm. Styrelsen är verkligen jätteglada för att så många hade möjlighet att närvara och hoppas att ni tycker att dagen blev lyckad! Dagen avslutades med middag och prisutdelning. För sjunde året i rad utsågs Årets Bolagsjurist i samarbete mellan Sveriges Bolagsjurister, Vinge och Affärsvärlden. iZettles chefsjurist Oskar Arndt fick i år ta emot utmärkelsen i hård konkurrens. Oskar har spelat en mycket viktig roll för iZettle i såväl uppbyggnaden av bolaget som i den avbrutna IPO‑processsom istället resulterade i att Paypal köpte iZettle. Förutom Årets Bolagsjurist delades ytterligare två priser ut Magnus Lilliehöök, Associate General Counsel på Autoliv mottog priset för Årets Deal och Lisa Liljekvist, junior bolagsjurist på Storytel, utsågs till Årets Rising Star.

Vi har hunnit halvvägs igenom årets utbildningsprogram och mentorskapsprogram. Utbildningsprogrammet har även i år varit välbesökt och uppskattat. Hela programmet återfinns på hemsidan.

Årets höstmöte kommer att hållas i oktober. Håll utkik efter save-the-date som kommer inom kort.

 

Med detta vill vi i styrelsen passa på att önska er en härlig sommar!

Sara Ribbeklint (ordförande)
Caroline Falconer (vice ordförande)
Sara Wagrowski (klubbmästare och ECLA-ansvarig)
Jacob Westin (kassör)
Kristina Elfdahl (marknadsföringsansvarig)
Sofie Storckenfeldt (utbildningsansvarig)
David Holmström (sekreterare)