Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Ny sekreterare och ny kommunikationsansvarig styrelseledamot sökes

Publicerad den 06 februari 2019

Efter ett mycket engagerat arbete i Sveriges Bolagsjuristers styrelse lämnar nu Richard Brolin och Marie Öhrström sina uppdrag. På grund av detta blir styrelseplatserna som sekreterare och kommunikationsansvarig lediga. Vår ambition och förhoppning är att med hjälp av vår valberedning kunna presentera nya kandidater på vårmötet. Stort tack för era insatser Marie och Richard! Det är spännande uppdrag som öppnar för nya kontaktytor med andra bolagsjurister och som passar en social och engagerad person. Vill du arbeta med att stärka bolagsjuristens roll, samtidigt som du skapar en lärorik och trevlig samvaro för dina yrkeskollegor – sök!

Intresserad? Hör av dig så snart som möjligt till ordförande Sara Ribbeklint ordforande@sverigesbolagsjurister.se eller valberedningens ordförande Anna anna.rogmark@apoteket.se