Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Kallelse vårmöte, 3 april 2019

Publicerad den 06 mars 2019

Den 3 april 2019 är det på nytt dags för Sveriges Bolagsjuristers vårmöte!

Vårmötet kommer att äga rum på Operaterassen på Karl XII:s Torg i Stockholm.

Eftermiddagsfika och registrering från kl.14.30 och programmet börjar klockan 15.00 med intressanta och för våra medlemmars arbete som bolagsjurister aktuella föredrag följt av föreningens vårmöte. Vårmötet avslutas med en trerättersmiddag och prisutdelning av utmärkelsen ”Årets Bolagsjurist”, ”Årets Deal” och ”Årets Rising Star” i samarbete med Affärsvärlden och Vinge.

Via länkarna nedan finner ni kallelse och program för dagen samt dagordning för föreningens ordinarie föreningsstämma:

Kallelse

Program

Dagordning

För att anmäla er till vårmötet, vänligen klicka här.

Tack vare en god ekonomi i föreningen och med förhoppning om ett högt deltagande har vi i år kunnat subventionera kostnaden för vårmötet och du som deltagare betalar enbart 500 kr/person för deltagande under såväl eftermiddagen som på middagen (fullpris har tidigare år uppgått till 900 kr). Då antalet platser är begränsat kommer däremot anmälda deltagare som inte avbokar i rätt tid att faktureras fullpris (900 kr). Viktigast är att man meddelar i rätt tid om man inte kan delta på middagen då det annars innebär höga onödiga kostnader för föreningen.

I år kommer bland andra Jens Näsström att hålla ett intressant föredrag om Effektivitet och välbefinnande för bolagsjurister.  I ett led att anpassa föredraget efter just våra medlemmars behov har Jens tagit fram en enkät vars resultat kommer att bidra till en ökad förståelse av vilka faktorer som bidrar till bolagsjuristers välbefinnande och prestationen. För att få ett tillförlitligt resultat är det uppskattat om så många som möjligt av våra medlemmar har möjlighet att fylla i den. Vänligen se länk här: https://www.surveymonkey.com/r/bolagsjurister

 

Det finns ingenting i enkäten som kan identifiera någon individ.

 

Varmt välkomna!

Styrelsen