Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Kallelse till Höstmöte

Publicerad den 02 oktober 2019

Årets värd för höstmötet är Telia och mötet kommer att äga rum i Telias lokaler i Solna i Stockholm (Huvudentré: Stjärntorget 1).

Kaffe och registrering vid kl.13.00 och programmet börjar strax efter klockan 13.00 med företagspresentation, företagsbesök och en intressant inblick i hur juristavdelningen är uppdelad och arbetar hos Telia. Dagen avslutas med föreningens höstmöte följt av middag och tid för mingel med branschkollegor.

Via länkarna nedan finner ni kallelse och dagordning för föreningsmötet samt kortfattat program för dagen.

Kallelse

Dagordning

Förslag Nya Stadgar

Program

För att anmäla er till höstmötet, vänligen klicka här.

Sista anmälningsdag är den 16 oktober 2019.

Avgiften för deltagande (inkl. middag) är 500 kr/medlem.

Vänligen meddela i rätt tid om man inte kan delta då både företagsbesöket och middag är anpassat efter antal deltagare. Såväl lunch som middag förbokas varför återbetalning inte kan ske om man inte avbokar i rätt tid. Även i år är höstmötet subventionerat och det innebär onödiga och höga kostnader för föreningen om man anmält sig men sedan inte deltar. Avbokning måste ske senast den 16 oktober 2019.

Varmt välkomna!

Styrelsen

 

Utbildningsansvarig styrelseledamot sökes

Efter flera mycket uppskattade arrangemang av föreningsmöten och ett aktivt deltagande i styrelsen så har Sara Wagrowski valt att lämna sitt uppdrag. Stort tack för din insats Sara! På grund av detta blir en styrelseplats ledig.

Tanken är att denna styrelseledamot ska arbeta med vårt utbildningsprogram. Det är ett spännande uppdrag som öppnar för nya kontaktytor med andra bolagsjurister och som passar en social och engagerad person. Vill du arbeta med att stärka bolagsjuristens roll, samtidigt som du skapar en lärorik och trevlig samvaro för dina yrkeskollegor – sök!

Intresserad?

Hör av dig senast den 9 oktober till ordförande Sara Ribklint
ordforande@bolagsjuristerna.com,

eller valberedningens ordförande Richard Brolin
Richard.Brolin@cybercom.com.

Kalendarium:

Inga poster finns.

Läs hela kalendariet