Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Kalendarium

Styrelsen för Sveriges Bolagsjurister har nöjet att för åttonde året presentera ett utbildningspaket för sina medlemmar genom ett samarbete mellan Sveriges Bolagsjurister och följande samarbetspartners: Agnes Advokatbyrå, Cederquist, Frank, Jansson & Norin, Kastell, Lindahl, Legal Works, MarLaw, Roschier och Setterwalls. Under året kommer föreningens medlemmar bjudas in till ett stort antal seminarier. Precis som under föregående år är syftet att erbjuda föreningens medlemmar möjlighet att under trivsamma former hålla sig ajour med rättsutvecklingen.

 

 

Utbildningsprogram 2018

Hela programmet 2018 (pdf)

Kalendarium:

Inga poster finns.

Läs hela kalendariet