Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Enkätundersökning Jens Näsström

Publicerad den 18 mars 2019

I samband med kallelsen till Vårmötet skickade vi ut en länk till en enkätundersökning som syftar till att kartlägga bolagsjuristernas arbetssituation avseende stress och välbefinnande. Ett område där det hittills inte finns mycket forskning.

Undersökningens tillförlitlighet är beroende av att så många som möjligt svarar på enkäten och vi vill därför påminna om den och be att ni tar er tid att delta oavsett om du har möjlighet att delta på vårmötet eller inte.

  • Undersökningen är helt anonym.
  • Deadline för att svara på enkäten är den 21 mars.

Se länk här:
https://www.surveymonkey.com/r/bolagsjurister

Vänligen ta er tid att delta i Jens Näsströms undersökning: Resultaten kommer att presenteras av Jens själv på Vårmötet och i en skriftlig sammanställning på Sveriges Bolagsjuristers hemsida under april månad.

Tack på förhand!

Styrelsen
Sveriges Bolagsjurister