Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Bolagsjuristens roll i praktiken

Publicerad den 19 juni 2019

LegalWorks håller i september seminariet ”Bolagsjuristens roll i praktiken” i Göteborg den 3/9 och i  Malmö den 17/9. Seminariet vänder sig till dig som är ny i yrket eller har kommit en bit på väg och funderar vad rollen innebär.

Bolagsjuristens roll är mångfacetterad och sällan tydligt definierad. Är man service provider, risk manager eller business partner? Hur skapar man bäst värde som bolagsjurist och får ledningen att förstå det? Vid seminariet kommer våra seniora bolagsjurister att dela med sig av sina erfarenheter och erbjuda möjlighet till frågor och diskussion om bolagsjuristrollen.

Läs mer och anmäl dig HÄR.