Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Årets bolagsjurist

Publicerad den 04 april 2019

För sjunde året i rad utsågs igår Årets Bolagsjurist i samband med Sverige Bolagsjuristers Vårmöte på Operaterassen i Stockholm.

Priset för Årets bolagsjurist mottogs av iZettles chefsjurist Oskar Arndt med motiveringen att han har spelat en mycket viktig roll för iZettle i såväl uppbyggnaden av bolaget som i den IPO‑process som resulterade i att Paypal istället köpte iZettle i en för bolaget transformerande affär.

Priset för Årets Rising Star tilldelades Lisa Liljekvist, junior bolagsjurist på Storytel motiverat av hennes mycket branta utvecklingskurva och tydliga handlingskraft i en verksamhet med kraftig internationell expansion och ständigt nya utmaningar.

Magnus Lilliehöök, hos Autoliv, mottog priset för Årets Deal. Magnus ansvarade för det legala arbetet kring den tidspressade omorganisationen och avknoppningen av Veoneer som sedan dubbellistades på både New York‑ och Stockholmsbörsen.

winnersståendeÅrets Deal 1Rising Starbolagsjurist

FOTO: Yohanna Idha Foto