Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Årets bolagsjurist

Publicerad den 17 januari 2020

Årets bolagsjurist
För sjunde året i rad arrangerar Sveriges Bolagsjurister Årets bolagsjurist tillsammans med Vinge och Affärsvärlden. Syftet är att lyfta bolagsjuristens roll och visa på hur bolagsjuristen gör skillnad för affären och verksamheten. Förutom huvudkategorin utses även Årets Deal och Årets Rising Star.

Varmt välkomna att nominera till och med 10 februari på aretsbolagsjurist.se

Årets Bolagsjurist 2020 utses i samband med Sveriges Bolagsjuristers Vårmöte 1 april. Det kommer även att delas ut två ytterligare priser för Årets Deal och Årets Rising Star.

Årets Bolagsjurist:

Årets Bolagsjurist ska vara en person som är verksam som bolagsjurist och som under föregående år har visat sig särskilt framstående och skapat mervärden för företaget/organisationen genom att ha bidragit till dess utveckling och framgångar.

Årets Deal:

Pristagaren ska vara en person som är verksam som bolagsjurist och som under föregående har aktivt medverkat vid en transaktion under föregående år som stuckit ut ur mängden och varit särskilt viktig för företaget, utmanande och/eller värdeskapande. Det kan vara en företagsöverlåtelse, en börsintroduktion, en omstrukturering eller annan typ av affär.

Årets Rising Star:

Syftet med priset är att särskilt uppmärksamma en bolagsjurist tydligt på väg uppåt i sin karriär. Personen arbetar som bolagsjurist och har visat prov på särskild fallenhet för sin roll men också stor potential att utvecklas ytterligare. Vinnaren kan ha arbetat som bolagsjurist både en kortare eller längre tid.