Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Aktuellt

Afterwork 20 november 2019 kl. 17.30-19.00, Stockholm

Publicerad den 23 oktober 2019

Tillsammans med Sharp Recruitment bjuder vi in till afterwork! Vi bjuder på ett glas eller två, mingel och intressant diskussion på ämnet ”Chefsjurist – vad blir ditt nästa steg i karriären?”. Mer information finns HÄR.

Seminar w drinks: Neuroscience and Legal – driving departmental change, 12 November 2019 in Stockholm

Publicerad den 11 oktober 2019

Welcome to this exclusive event focusing on how applied neuroscience can support positive change in legal departments. Although neuroscience is still in its infancy, it could already provide significant insights into people, teams and organisations. During this cohosted drinks reception together with Apperio and Legal Works, Hilary Scarlett, author of Neuroscience for Organizational Change and […]

Utvärdering av Sveriges Bolagsjuristers utbildningsprogram

Publicerad den 10 oktober 2019

Vi i styrelsen utvärderar nu det kostnadsfria utbildningsprogram som erbjudits under året. Det tar ca 2 min att delta, gör det! I och med att både vi och våra samarbetspartners lägger mycket resurser på programmet vill vi säkerställa att vi gör rätt. Delta HÄR.

KURS: Ekonomi för Sveriges Bolagsjurister, 28 november 2019 i Stockholm

Publicerad den 09 oktober 2019

Ekonomi för Sveriges Bolagsjurister är en ny kurs för medlemmar. Dess mål är att göra dig mer komfortabel när ekonomiska resonemang förs. Kursen leds av prisbelönte Magnus Bild och dess innehåll styrs av deltagarnas intresse. Frågor som kan tas upp är avskrivningarnas roll för kassaflödet, resultat- och balansräkning, lånevillkorens betydelse för soliditeten och skillnaden mellan […]

Kallelse till Höstmöte

Publicerad den 02 oktober 2019

Årets värd för höstmötet är Telia och mötet kommer att äga rum i Telias lokaler i Solna i Stockholm (Huvudentré: Stjärntorget 1). Kaffe och registrering vid kl.13.00 och programmet börjar strax efter klockan 13.00 med företagspresentation, företagsbesök och en intressant inblick i hur juristavdelningen är uppdelad och arbetar hos Telia. Dagen avslutas med föreningens höstmöte […]

Kalendarium:

Inga poster finns.

Läs hela kalendariet