Logga in

Välkommen till Sveriges Bolagsjurister!

Vi har skapat en ny webbplats som ska göra det enkelt för dig som är bolagsjurist att hitta information om oss och bli en del av vårt nätverk.

I huvudmenyn kan du enkelt navigera och ta del av:

 • Aktuella händelser så som branschnyheter och artiklar.
 • Kalendarium för vår kostnadsfria utbildningsserie för medlemmar.
 • Kunskapsbanken där du bland annat hittar information om våra mentorskapsprogram.
 • Information om föreningen.

Ansökan om inträde i föreningen gör du genom att fylla i formuläret som du finner under länken “Bli medlem” i webbsidans högra hörn.

Önskar du ta kontakt med oss så finner du kontaktuppgifter längst ned på webbsidan. Följ oss gärna på sociala medier genom att trycka på ikonerna för LinkedIn, Twitter och Instagram!

Aktuellt

NY KURS, Ledarskap för bolagsjurister – i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm

Publicerad den 28 november 2018

Denna nya kurs är exklusiv för medlemmar, och speciellt framtagen för bolagsjurister. Programmet arrangeras med Handelshögskolan i Stockholm under våren 2019. Programmet ska ge dig bättre förutsättningar att utveckla ett framgångsrikt ledarskap i förhållande till dig själv och till andra och därigenom stärka dig i din roll som bolagsjurist. Antalet platser är begränsat och ”först […]

Sveriges Bolagsjurister söker ny koordinator för mentorskapsprogrammet

Publicerad den 21 november 2018

Under flera år har Sveriges Bolagsjurister med stor framgång drivit ett Mentorskapsprogram som syftar till att ge en möjlighet för nyblivna bolagsjurister att få kontakt med mer erfarna bolagsjurister för erfarenhetsutbyte, reflektion och lärande. Programmet har deltagare från hela Sverige och det är glädjande att se att så många är beredda att dela med sig […]

Välbesökt höstmöte hos Nasdaq

Publicerad den 19 oktober 2018

Styrelsen vill rikta ett stort tack till Nasdaq och till alla medlemmar som deltog på det lyckade höstmötet hos Nasdaq den 18 oktober. Nasdaqs jurister bjöd på spännande föreläsningar om börsjuridik, fintech samt nya digitala marknadsplatser och affärsmöjligheter. På föreningsmötet valdes Sofie Storckenfeldt från Stureplansgruppen in som ny ledamot i styrelsen. Varmt välkommen Sofie! Kvällen […]

NY CHANS MED KORT VARSEL

Publicerad den 27 september 2018

LegalWorks ger ett seminarium, 4 oktober i Malmö, i ämnet ”Legal Operations – digitaliseringsstrategi för juristavdelningen”. Läs mer HÄR.

Medlemsrabatt på kurser hos Advo HR

Publicerad den 26 september 2018

Medlemmar i Sveriges Bolagsjurister har 20 % rabatt på samtliga kurser hos Advo HR. Deras kursutbud är i huvudsak riktat mot advokater, men de erbjuder nu Grundkurs i skiljeförfarande, en kurs som särskilt riktar sig till bolagsjurister. Ange vid anmälan ”20 % rabatt för Sveriges Bolagsjurister” i fältet ”Övriga upplysningar”. Se kursutbudet HÄR.

Kalendarium:

Inga poster finns.

Läs hela kalendariet